fredag 12 augusti 2011

Kommentarer från läsare


"Så intressant det var att läsa din intervju med konstnären Gunder Höög! Du skriver så målande, att man tycker sig känna denna konstnär. Den glädje som Gunder Höög vill sprida med sina tavlor är nog också besläktad med den glädje, som du förmedlar till oss läsare i intervjun med honom. Blev också väldigt glad, då jag läste om "Musiklek" - för 4-6-åringar. Något som jag med stort intresse själv jobbat med och som jag tycker, att varje barn skall få uppleva! Tack Anna-Karin - Läser vidare!"

"Vad mycket du har skrivit! Skitbra var det också! Speciellt den där om "Honken". Hurra för dig och lycka till med nästa projekt!"

"
Roligt att läsa om Honken, lära känna en annan sida än den vi känner från ishockeymatcherna. Tycker om hela intervjun och det är helt suveränt att du väver ihop inledningen och avslutningen på ett fint och fantasifullt sätt! Du skriver: "Om det är någon som kan konsten att fokusera och släppa taget, så måste det vara en målvakt", tänker du på väg till intervjun med Honken. Avslutningsvis ser du en människa med ryggen vänd mot dig på väg mot nya roliga mål i livet. "Han är fokuserad och han har redan släppt taget om intervjun han varit med om."

 "Det är en fröjd att lära känna personerna i dina intervjuer. Är imponerad, men inte ett dugg förvånad över din intervjuteknik eller ditt sätt att skriva."

"Du skriver så engagerande oavsett om det handlar om att förebygga arbetsskador hos brevbärarna, om hyresgästen Eivor Ryds målande beskrivning av sitt trivsamma boende bland olika kulturer, eller din intervju med en strålande Amy Diamond."


(Kommentarer från läsare om artiklar jag skrivit för VätterHems-tidningen)

2 kommentarer:

  1. Vad roligt! Blir så glad över att läsa det.

    Ha en suverän helg!

    SvaraRadera
  2. Tack, Cecilia!

    En härlig helg till dig också!

    SvaraRadera