lördag 22 oktober 2011

Skrivklådan fyller 1 årIdag är det exakt ett år sedan Skrivklådan blev registrerad. Alltså fyller Skrivklådan ett år just idag och det är ett år sedan jag blev min egen chef.

Det vill jag fira. Det får bli tårta här idag. Ett stor tack till alla er här i cyberrymden som skrivit till mig och stöttat mig under den här tiden. Det har betytt mer för mig än ni ens kan ana.

Att kunna jobba som frilansjournalist var en dröm för mig i 15 år. Nu har jag levt den drömmen i ett helt år och jag fortsätter att leva den.

Idag har jag skrivit faktura nr 10. Jag har lärt mig mycket nytt under det här året och jag kommer att få fortsätta att lära mig nya saker.

Jag har också mött många underbara människor den här tiden. Jag känner mig tacksam att ha klarat det jag har gjort och över alla människomöten.

Ett stort GRATTIS till Skrivklådan. Och till mig själv också, så klart.

5 kommentarer:

 1. å grattis ,underbart tjusig tårta ,och jag gillar ditt sätt att beskriva..en speciell personlig stil ..med en ton som jag ofta saknar i det hårda medie bruset ...lycka till också i fortsättningen !!!
  Alvfe

  SvaraRadera
 2. Tack så mycket, alwfewor! :) Du gör mig så glad med orden du skriver till mig, särskilt orden om just mitt sätt att skriva på.

  Allt gott till dig!

  Anna-Karin

  SvaraRadera
 3. Oavsett var DU är - så är du en härlig människa!!! Kram i livet <3

  Jannen

  SvaraRadera