fredag 26 september 2014

Min första egna bok "Omfamna livet" som provbok

Framsidan till min bok "Omfamna livet".


Idag landade provboken av min första egna bok, "Omfamna livet", i brevlådan! Jag hade egentligen tänkt äta när brevbäraren la paketet i brevlådan. Maten stod i mikron. Fast jag kunde omöjligt vänta med att hämta och öppna paketet för att få hålla provboken i min hand.

Så nyfiken kände jag mig på hur den skulle se ut och kännas!

Jag blev positivt överraskad. Boken ger en skön känsla i mig när jag ser på den och när jag håller den i min hand och bläddrar i den.

Nu ger jag mig in i ett nytt äventyr. Något okänt som jag inte alls vet vart det bär. Jag har roligt på vägen, det är huvudsaken för mig.

Nästa moment när det gäller boken jag skrivit är att lusläsa den. Jag ska be någon hjälpa mig att lusläsa den också. Be om synpunkter på den från människor som har erfarenhet och som jag litar på.

Även om jag korrekturläst så mycket i mitt liv i mitt yrke, så blir man blind för sina egna små misstag ibland. Det är mänskligt.

Jag känner som att jag hittat hem.

Den där boken har jag ju velat skapa ända sedan jag var liten.

Och äntligen håller jag den nu i mina händer!


"Omfamna livet" är en bok med korta fristående texter kring livet. Om kärleken, döden, sorgen, födelsen och hoppet. Om naturen. Med mera.

En bok tänkt att inspirera till samtal. Med sig själv. Eller med andra.

Boken kan passa för bok- och studiecirklar eller kanske som julklapp/present till dig själv eller någon annan.

En lätt bok att hålla i handen med ett ganska djupt innehåll kring vad det är att vara människa.

En bok tänkt att läsas långsamt. Med tid för eftertanke.

Ett kapitel i taget.

Boken "Omfamna livet" kommer så småningom att kunna köpas genom min blogg "Maskroskvinnan" och genom olika bokhandlar på nätet.
Baksidan av min bok "Omfamna livet".

2 kommentarer:

 1. Så spännande! En bok att hålla utkik efter alltså! Ska jag var ärlig så lockar dock inte baksidan till läsning! Känns mer som ett följebrev.

  Jag menar dessa raderna gjorde mig mer nyfiken
  "Omfamna livet" är en bok med korta fristående texter kring livet. Om kärleken, döden, sorgen, födelsen och hoppet. Om naturen"
  Men jag är bra en person men en åsik, inget att hänga upp sig på!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, Charlie, för din kommentar om boken jag håller på att skriva.

   Jag är tacksam för synpunkter på boken. När man skapar sin första bok har man mycket att lära. Inte minst av andra. Så tack för att du skrev hur du kände när du läste det jag skrivit på baksidan av boken.

   Ha en bra helg! /Anna-Karin

   Radera